SM U13

Reservlista samt byte av partner.

Nedan följer information om vad som gäller med reservlista samt byte av partner

1.

Klockan 10 på fredag stänger vi när spelare/par från reservlistan kan flyttas till kvalet.

Flyttning från kvalet till huvudtävling kan ske ända fram till kvalet är färdigspelat för respektive kategori, dock får spelare/par aktuella för uppflyttning till huvudtävlingen ej ha förlorat i kvalet när vakans i huvudtävling uppstår.

2.

I dubbel/mixed kategorierna om en spelare måste lämna wo i ett par så kan den kvarvarande spelaren hitta en ny partner men det måste ske innan kvalet börjar.

Det nya uppkomna paret placeras då SIST i reservlistan, rankingpoäng spelar ingen roll för detta scenario,

Om fler nya uppkomna par uppstår så placeras de sist i den ordning som ändringen skedde dvs de senast anmälda förändringen hamnar alltid sist.

I princip så innebär detta att byte måste ske innan kl. 10 på fredag eftersom vi stänger uppflyttning från reservlista till kvalet vid denna tidpunkt.

Tänk också på att om det många reserver i den aktuella kategorien så kan vara mindre troligt att det nykomponerade paret blir uppflyttade till kvalet trots att båda spelarna eventuellt var ursprungligen i huvudtävlingen med sina ordinarie partners. 

Allmän information

Victor SM U13 spelas i år på Fyrisfjädern. Tävlingen inleds fredag 24 mars, med kvalspel. Preliminär (beroende på antal spelare i kvalet) matchstart: 16.00. Huvudturneringen börjar 09.00 på lördag 25 mars och semifinaler samt finaler spelas söndag 26 mars med start kl 09.00.

Inbjudan:

Inbjudan Victor Badminton SM U13 2023

Tävlingsledning

Referee: Marie Svedell. Telefon: 070-493 27 11. E-mail: marie.svedell@gmail.com. Tävlingsledare: Stefan Börjesson. Telefon: 076-248 18 93

Spelplats

Fyrisfjädern, Badmintonstigen 1, 753 33, Uppsala

Information om turneringen